OVER HANS

Al als jonge knul had Hans de drang om alles om hem heen te analyseren en te begrijpen. Hij was verknocht aan zijn scheikundedoos en deed de ene na de andere proef. Hij wilde de totstandkoming van iedere reactie volledig begrijpen. Dat gaf hem voldoening en maakte hem razend enthousiast.

Maar het bleef niet bij scheikundeproeven en later gecompliceerde technologische vraagstukken. Gaandeweg merkte hij dat hij zichzelf ook steeds de ‘wat gebeurt er? – vraag’ stelde waar het om mensen ging. Waarom reageert die leidinggevende zo? Wat is de verklaring voor het gedrag van deze medewerker?  Hoe komt het dat dit team vastloopt? Op welke manieren kunnen we resultaat bereiken? Welke veranderingen zijn nodig? Hoe komen we daar?

Zijn wil om te begrijpen en de zorg voor zijn mensen maakte hem jarenlang tot een geliefd leidinggevende in de industriële sector. Nu, in zijn eigen onderneming, gebruikt Hans zijn aansturende ervaring én zijn inhoudelijke expertise, die hij voortdurend up to date houdt, om individuen, teams en organisaties te laten groeien. Zijn grote kracht is dat hij zowel kan bijdragen aan de oplossing van organisatievraagstukken als aan de oplossing van complexe technologische vraagstukken.

‘I’m just a child who has never grown up. I still keep asking these ‘How’ and ‘Why’ questions. Occasionally I find an answer.’

Stephen Hawking

Heeft u vragen? Neem gerust contact op!